Tandläkare i Stockholm

Att hitta en bra tandläkare i Stockholm är ingen lätt sak. Nog finns de bra tandläkarna, men var. En googlesökning på ”tandläkare i Stockholm” ger 1980 träffar, och tar man bort citationstecknen är vi uppe 359 000 träffar. Det är en uppsjö av folktandvårder och diverse privata kliniker av skiftande inriktning och kvalitéer.

Dentaworks Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Simplesmile Tandblekning 395 kr, Köp här!

Nedan följer några kliniker som fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden, men om du vill hitta en vanlik mottagning nära dig är ett bra tips att gå in på http://www.localears.com där klinikernas kunder har betygsatt sitt besök

Tandläkare i Stockholm: Tandkliniken Akut Tandvård
Att få akut tandvård kan vara svårt. Men i Stockholm är det vissa tandläkare som specialiserar sig på precis detta. Ett exempel är Tandkliniken Akut Tandvård på Kungsgatan 29 i Stockholm. De har öppet måndag till torsdag mellan 08.30 till 17.00. Tandkliniken Akut Tandvård står också till tjänst med andra behandlingar som rotfyllning och tandblekning.

Tandläkare i Stockholm: City Dental
City Dental på Drottninggatan 27 i Stockholm har fått en del uppmärksamhet i media de senaste åren. De har profilerat sig med att väl tilltagna öppettider (öppet till 20.40 måndag till fredag – även öppet på lördagar), och håller dessutom låga priser. City Dental kan även stoltsera med att ha ett tandskötersketeam som tillsammans behärskar 35 olika språk, vilket gör att den som inte talar så bra svenska kan känna sig trygg,

Tandläkare i Stockholm: Implantatkliniken
Implantatkliniken på Drottninggatan 27 är – som namnet antyder – specialiserade på olika sorters implantat. På denna klinik arbetar ett 20-talet tandläkare med mycket hög kompetens. De erbjuder många olika sorters kosmetisk tandvård som implantat, estetik, amalgamsanering och tandreglering.

Tandläkare i Stockholm: Min mun
Min Mun är en tandläkarklinik som man hittar på Brunnsgatan 4 i Stockholm. Min Mun erbjuder det mesta som har med tandvård att göra – både hälsomässigt och kosmetiskt. De har försökt göra sina lokaler så de förmedlar en harmonisk känsla då de också har specialiserat sig på kunder med tandläkarskräck.
På Min Mun har de lagt upp en speciell behandlingsmetod som de bemöter tandläkarrädda kunder med.

En plan utarbetas i samarbete med kunden för att undandröja eller kringgå det motstånd som kan leda till att vissa kunder kan dra sig i flera år från att gå till tandläkaren – men förfärliga munhygieniska konsekvenser som resultat.

De har jobbat mycket med att utforma en bekväm och avstressad miljö där de moment som ofta brukar skapa tandläkarskräck har tagits bort. Bland annat använder de en sk bedövningspenna som får tankarna undan från sprutor och det obehag som brukar förknippas med dessa.

På Min Mun är det även möjligt för dig som kund att ta med dig din egen musik som du kan lyssna på under besöket.

Detta är några exempel på alla de tandvårdskliniker som finns i Stockholm. Det kan vara svårt att hitta någon som passar just dig, men titta på de sidor på nätet som betygsätter samt fråga dina vänner och bekanta. På slutänden är det fortfarande personliga kontakter som är bästa vägen till att finna det man söker.