Tandläkare i Malmö

Det är troligen inte så lätt att hitta en tandläkare i Malmö som passar just dig – då det finns en mängd av dem. En snabb koll på google visar att ”Tandläkare i Malmö” ger 3 060 träffar (170 000 om man söker utan citationstecknen).

Dentaworks Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Simplesmile Tandblekning 395 kr, Köp här!

Det kan alltså vara ganska klurigt att hitta den tandläkare i Malmö som är bäst för just dig. På internet ger tandläkare i Malmö information om sig själva, men då får man bara den bild som de vill ge av sig själva – och det behöver inte nödvändigtvis stämma, eller ge dig den information som du behöver för att göra ditt beslut. Det finns mängder av folktandvårdar och diverse privatkliniker som erbjuder allt från vanlig tandvård till de mest komplicerade tandingrepp av oral och estetisk karaktär.

Ett tips om man vill ha utomståendes åsikt om olika kliniker är att gå in på hemsidan http://www.localears.com där kunder har betygsatt sitt besök hos kliniker runt om i landet och däribland tandläkare i Malmö.

Nedan presenteras ett antal tandläkare i Malmö som profilerat sig starkt:

Tandläkare i Malmö: Ett + Ett
Tycker att de är bra på marknadsföring – men ännu bättre på att laga tänder. De erbjuder både allmäntandläkare, specialister och tandhygienister. Estetisk tandvård, Protetik, Implantat och Allmän tandvård är deras huvudsakliga områden. De strävar efter att ge den bästa tandvården i Öresundsregionen genom att följa teknikutveckling och använder det bästa av den senaste tekniken. Mottagningen ligger centralt i Malmö, vid Gustaf Adolfs Torg.

Tandläkare i Malmö: Team Bergström
Förutom all normal typ av tandläkarbehandling erbjuder de sedan mer än 12 år tillbaka sina patienter implantatbehandling med Brånemark System®.
Team Bergström finns på Föreningsgatan 40.

Tandläkare i Malmö: Tandläkarna Kockum & Kockum

Har allmäntandläkare, specialister och tandhygienist. De vill ge vård av högsta kvalitet och med stort personligt engagemang. De erbjuder olika behandlingar, oral kirurgi, implantatbehandlingar, estetisk tandvård och har speciell kompetens kring tandvårdsrädsla.
Kliniken hittar man på Bergsgatan 1.

Tandläkare i Malmö: Tandvårdscentralen
Tandvårdcentralen är dels en vanlig tandläkarklinik, men erbjuder även estetisk tandvård. Dessutom är de Sveriges största mottagning för akuttandvård. Tandvårdscentralen hittar du på Bergsgatan 12 i Malmö.

Tandläkare i Malmö: Leg. Tandläkare Stefan Ohlsson
Stefan Ohlsson erbjuder vanlig tandvård samt implantatbehandling med Nobelguidesystemet och laserbehandlingar.
Stefan Ohlsson håller till på Friisgatan 31 i Malmö.

Tandläkare i Malmö: Tandkliniken WiiSmile
Profilerar sig som en annorlunda tandklinik där tankarna går bort från sterila väntrum, långa väntetider och opersonlig behandling. De erbjuder en högklassig individuellt anpassad tandvård. Från traditionell tandvård till avancerad specialisttandvård, exempelvis käkkirurgi för implantat eller sofistikerad estetisk tandvård. Tandkliniken WiiSmile finns på tre olika ställen i Malmö.

Detta är några exempel på tandläkare i Malmö. Det kan vara svårt att hitta någon som passar just dig, men titta på de betygsättande och informerande sidor som finns på nätet samt fråga dina vänner och bekanta. På slutänden är det fortfarande personliga kontakter som är bästa vägen till att finna det man söker. Vem kan bättre rekommendera en bra tandläkare än någon som känner dig och vet vad du letar efter.