Tandläkare i Göteborg

Konsten att hitta bra tandläkare i Göteborg kan vara nog så svår då utbudet är stort och man har sällen någon aning om hur bra de är. Om man söker på google efter ”tandläkare i Göteborg” får man 3 500 träffar (224 000 utan citationstecknen). Man finner massor av folktandvårder och privatkliniker med skiftande inriktningar och prisnivåer. Och med skiftande kvalitéer – men det ser man inte mycket av om man tittar på deras egna hemsidor.
Dentaworks Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Simplesmile Tandblekning 395 kr, Köp här!

Söker du tandläkare i Göteborg finns det just i denna stad ett specifikt verktyg på nätet som också kan vara till stor hjälp: http://www.soktandvard.se/
Där finns en presentation av olika tandläkare i Göteborg. Sidan tillhandahåller även allmän information om tandvården i Sverige i stort. Vilka regler och lagar som gäller och vad man bör tänka på när man letar efter tandläkare i Göteborg och andra delar av Sverige.

Nedan presenteras ett antal tandläkare i Göteborg som profilerat sig starkt:

Tandläkare i Göteborg: Vasa Viktoria tandvård
Erbjuder professionell tandvård i trevliga lokaler med modern teknik. Kan erbjuda tandläkare, hygienist och implantatkirurg.
Vasa Viktoria finns på Vasagatan 18, första våningen. För nya patienter har de ett speciellt erbjudande.

Tandläkare i Göteborg: Estetisk Tandvård
Estetisk tandvård startades 1985 och erbjuder kosmetiskt, estetisk tandvård i form av skalfasader, blekning och implantat. De vill gärna att patienterna ska känna sig omhändertagna genom bra, personligt utformad tandvård och personligt bemötande.

Tandläkare i Göteborg: Tandkliniken ett 4
Tandklinikens huvudsakliga verksamhet är allmäntandvård, förmedlad av fem tandläkare, en tandhygienist och åtta tandsköterskor. De har även specialisttandvård inom oral kirurgi (tandimplantat och tandoperationer), ortodonti (tandreglering) och parodontologi (tandlossning). Unikt för denna klinik är att halva klinikens yta är utformad som ett konstgalleri. Där arrangerars årligen fyra konstutställningar.

Både vernissager och övriga utställningsdagar är öppna för patienter och allmänheten.
Kliniken är inrymd i en 1890-talsvåning vid nordöstra hörnet av korsningen Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan i Göteborg. År 2006 nominerades våra lokaler till Sveriges Arkitekters pris för bästa inredning, Guldstolen.

Tandläkare i Göteborg: KES dental AB
Denna klinik tycker att det finns roligare saker än tandläkarbesök – men de vill gärna göra besöket så trevligt som det går. De har varit verksamma i 20 år och vill ge en smärtfri och bra tandvård till humana priser.

Di erbjuder allt från bastandvård till exklusiv estetisk tandvård och kan dessutom ställa upp med kvällsöppet, handikappanpassad praktik samt fri parkering.
KES dental hittar man på Fridkullagatan 23.

Detta är några exempel på tandläkare i Göteborg. Det kan vara svårt att hitta någon som passar just dig, men titta på de betygsättande och informerande sidor som rekommenderades ovan samt fråga dina vänner och bekanta. På slutänden är det fortfarande personliga kontakter som är bästa vägen till att finna det man söker. Vem kan bättre rekommendera en bra tandläkare än någon som känner dig och vet vad du letar efter.