Tandblekning Stockholm

Tandblekning är numer något som var och en kan kosta på sig. Förr var det så komplicerat och dyrt att endast filmstjärnor och fotomodeller hade råd. På senare år har det dock blivit både billigare och enklare.

Dentaworks Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Simplesmile Tandblekning 395 kr, Köp här!

Dina tänder blir missfärgade på grund av olika ämnen som du får i dig. Färgämnen i maten, te, kaffe, läsk, vin, cigaretter, snus osv. Du föddes med en naturlig grundfärg som därefter har missfärgat tänderna mer och mer beroende på vad du konsumerar och hur sköter din munhygien.

Du kan då antingen genomföra en tandblekningsbehandling – eller om missfärgningen inte är så stor – bleka genom exempelvis specialtandkräm med blekande effekt. Du kan även beställa hem tandblekningsutrustning via internet, och göra det själv. Men vill du vara säker på att det sköts rätt och blir bra och problemfritt bör du vända dig till någon sorts klinik som har tandblekning i sitt utbud. Om du bor i Stockholm finns det ett hundratal sådana kliniker och salonger att välja mellan. Här följer några i urval på måfå.

Tandblekning Stockholm: WhiteSpa
WhiteSpa är en av många kliniker i Stockholm som erbjuder tandblekning. Kliniken ligger på Östermalm och är i grunden en vanlig tandläkarklinik, men som specialiserat sig på tandblekning och behandling av dålig andedräkt. Inom tandblekning erbjuder WhiteSpa olika sorters behandlingar där behandling på kliniken görs med laser och tar ungefär en timme. Alternativet är att göra en del av arbetet hemma, och där tandskenor provas ut och tillverkas av kliniken. Hemma behandlingen går ut på att det blekande medlet läggs i skenorna och fästs mot tänderna. Skenorna ska sedan sitta i fyra timmar. Proceduren upprepas flera gånger under 5 – 10 dagar.

Tandblekning Stockholm: CityDental
CityDental återfinns på Drottninggatan och är en ganska nyöppnad tandläkarklinik. De har profilerat sig som kliniken med bra priser och bra öppettider.

Tandblekning Stockholm: Wasa tandklinik
En annan klinik i Stockholm som erbjuder tandblekning är Wasa tandklinik. Som namnet antyder är denna klinik belägen i Vasastaden. De har flera olika behandlingsmetoder för tandblekning.

Tandblekning Stockholm: Stockholm Medical Skincare Center
En centralt belägen tandblekningsklinik i Stockholm är Medical Skincare Center. Denna klinik ligger på Birger Jarlsgatan på Östermalm. Stockholm Medical Skincare Center använder sig av LaserSmilemetoden när de gör tandblekning. Denna metod påstås vara enkel och smidig och ska bara ta 15 minuter att genomföra. LaserSmile är en tandblekningsmetod som blir allt vanligare världen över. Metoden marknadsförs med fler fördelar som att den är extra skonsam för känsliga tänder. Med vanliga tandblekningsmetoder är en vanlig biverkning nämligen ilningar i tänderna.

Detta förekommer framförallt om man inte sett till att alla tänder är väl skötta före behandling. Då kan inflammation vara en vanlig följd. LaserSmilebehandlingen säg minska denna risk och utförs på Stockholm är Medical Skincare Center av legitimerade tandläkare och tandhygienister.

Tandblekning Stockholm: Grafkliniken
Grafkliniken hittar du på Artellerigatan i Stockholm. Grafkliniken lägger stor vikt på den kosmetiska tandvården. Tandblekning är därför bara en av alla tjänster som Grafkliniken säger skapar bättre tandhygien och ett vackrare leende.

Innan du genomför din tandblekning är det en bra idé om du jämföra och väljer noga.