Tandblekning Göteborg

De senaste åren har tandblekning blivit allt mer vanligt bland gemene man. Det som förr var något som bara filmstjärnor och fotomodeller kostade på sig har med åren blivit så pass billigt och lättillgängligt att de flesta kan kosta på sig det.

Dentaworks Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Simplesmile Tandblekning 395 kr, Köp här!

Dina tänder blir vanligtvis missfärgade på grund av olika ämnen som du får i dig med det du konsumerar. Färgämnen i maten, vin, läsk, cigaretter, te, kaffe, snus osv. Du föds med din naturliga färg, sedan missfärgas tänderna mer och mer beroende på vad du konsumerar och sköter din munhygien.

Mildare metoder för tandblekning finns där du enkelt kan välja en specialtandkräm med blekande effekt. Du kan även, via internet, beställa hem tandblekningsutrustning och göra det själv. Men vill du vara säker på att det sköts rätt och blir bra och problemfritt bör du vända dig till någon sorts klinik som har tandblekning i sitt utbud. Om du bor i Göteborg finns det flera olika kliniker och salonger att välja mellan. En snabb sökning på internet ger ca 30 träffar i Göteborgstrakten.
Här följer ett axplock.

Tandblekning Göteborg: Fredsgatans Tandhälsa
Fredsgatans Tandhälsa erbjuder tandblekning enligt metoden BriteSmile. Detta är en kliniskt testad och effektiv tandblekningsmetod. Denna metod kan bleka tänderna i 8 olika nyanser. Fredsgatans tandhälsa har kunnat erbjuda tandblekning i Göteborg i över två år och behandlingarna genomförs av specialutbildad tandvårdspersonal.
Här kostar en tandblekning 3 500 kronor och tar en och en halv timme att genomföra.

Tandblekning Göteborg: Stig-Olof Erikssons tandhygienistteam
Även tandläkare Stig-Olof Erikssons tandhygienistteam i Göteborg använder sig av BriteSmile-metoden. Kliniken ligger belägen på Kungsportsavenyn.

Tandblekning Göteborg: Elipsekliniken
Elipsekliniken hittar du på Otterhällegatan och även här kan du få tandblekning enligt BriteSmilemetoden. Elipskliniker kan du även hitta i Stockholm, i Norge, Danmark och England.

Tandblekning Göteborg: Team Dagnelid
Team Dagnelid har sin praktik på Mölndals torg. Team Dagnelid profilerar sig som en praktik med lugn och smakfull interiör. De vill förmedla till dig som känner dig osäker på tandblekning och är lite rädd – att du hos dem kan känna dig trygg och kommer att bli väl omhändertagen.

Tandblekning Göteborg: Salong Unik
Salong Unik finns beläget på Östra Larmgatan och använder sig av BrilliantSmilemetoden när de genomför sina tandblekningar. Salong Unik profilerar sig genom att gå ut med att de vill ”ge våra kunder professionella behandlingar, utförda av kompetenta och välutbildade medarbetare samt att tillhandahålla högkvalitativa produkter för hemmabruk”. 

Brilliant Smilebehandlingen tar runt en timme och femton minuter. Den börjar med en putsning av tänderna varefter väteperoxidgel appliceras. Detta aktiveras sedan med hjälp av plasmaljus. Under behandlingen byts gelen ut vid tre tillfällen. Plasmaljuset ligger på våglängder mellan 400 – 490 Nm vilket gör den helt fri från det skadliga UV-ljuset – vilket medför att man inte behöver vara orolig för det under behandlingen.

Detta är bara ett fåtal av alla de tandblekningar som erbjuds i Göteborgstrakten. En god idé är att jämföra olika kliniker och salonger med varandra. Fundera på vad som är viktigt för dig i samband med en behandling – och undersök vilka som bäst kan erbjuda dig det.