Beställ tandblekning

För många är ett vitt, vackert leende idag viktigt. Och då handlar det inte främst om det glittrande Hollywoodleendet, utan ett leende som inte är missfärgat. Många saker kan idag missfärga tänder – som rökning, kaffe, färgämnen i mat samt rotfyllning – och detta vill många bli av med. När man föddes hade man en naturlig färg som med åren missfärgas mer och mer. Detta kan dock åtgärdas med blekningsbehandlingar.

Dentaworks Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Simplesmile Tandblekning 395 kr, Köp här!

Att beställa en tandblekning är idag en enkel affär. Förr gick man till en tandspecialist om man ville beställa tandblekning men idag finns det mycket enklare sätt. Via internet kan du idag beställa tandblekning, varefter du får den nödvändiga utrustningen hemsänd och kan göra det själv hemma. När du beställt tandblekning finns det dock saker du bör göra för att det inte ska gå illa.

Det är starkt rekommenderat att du talar med din tandläkare, en tandsköterska eller tandhygienist innan du beställer tandblekning. Även om du gör proceduren själv kan du behöva deras expertis – och framförallt, deras förarbete. Om du har hål i tänderna, eller inflammerat tandkött när du beställer tandblekning, kan detta leda till obehagliga och smärtsamma konsekvenser.

Därför bör du, före du beställer tandblekning, se till att hål är lagade och att din munhygien är på topp. Om du slarvar med detta när du beställer tandblekning kan blekmedlet komma i kontakt med tandens innandöme och skapa inflammationer.

Även efter du beställt tandblekning och genomfört proceduren är det tillrådigt att du upprätthåller god tandhygien – då tänder som blekts börjar missfärgas igen så fort behandlingen är klar. På samma sätt som dina tänder en gång blev missfärgade, så kan de bli missfärgade igen.

Och då står du där och måste beställa en ny tandblekning. Så vill du slippa det är det tandborstning och tandtråd som gäller, samt att undvika de saker som mest påverkar tändernas färg. Det finns även tandkrämer som har en slipande funktion som du kan använda för att behålla tändernas nya vithet.

När du beställer tandblekning finns det olika produkter att välja mellan. Olika företag på nätet säljer dessa och exempel på dessa är Stella White Professional tandblekning. Den tandblekningsprodukten är baserad på hydrogen peroxid – till skillnad från de flesta andra produkter som man köper via nätet som är baserade på karbamid peroxid.

Den största skillnaden mellan hydrogen och karbamid peroxid är att hydrogen sägs korta behandlingstiden med upp till 70 – 90 %. Detta beror på att hydrogen peroxid oxideras direkt och bleker tänderna.

Karbamid peroxid måste först omvandlas till hydrogen peroxid innan den kan oxideras.

Superpris på Tandblekning, endast 395 kr, Köp online!

Detta till skillnad mot karbamid peroxiden som först måste omvandlas till hydrogen peroxid och efter det oxideras. Man menar även att påfrestningen på tänderna och tandköttet minskar kraftigt. Därför är biverkningar som ilningar i tänderna relativt ovanligt om man väljer att beställa denna typ av tandblekning.

Ett tips innan du beställer tandblekning är att titta runt på nätet vad andra har valt för produkter och vad de tyckt om dessa. Och givetvis – rådfråga din tandläkare vad denne rekommenderar eller varnar för.